Serveis de prevenció d’accidents, senyalització de l’estat del mar, vigilància, salvament, socorrisme, assistència sanitària i atenció i acompanyament a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda, a les platges de Sant Feliu de Guíxols; durant la temporada d’estiu de l’any 2020, amb possibilitat de pròrroga per a l’any 2021

Desestimiento

Anuncio de Desestimiento (Girona)
Título del Contrato: Serveis de prevenció d’accidents, senyalització de l’estat del mar, vigilància, salvament, socorrisme, assistència sanitària i atenció i acompanyament a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda, a les platges de Sant Feliu de Guíxols; durant la temporada d’estiu de l’any 2020, amb possibilitat de pròrroga per a l’any 2021. El servei es durà a terme d’acord amb el que s’estableix en el PCAP i segons les condicions tècniques exigides en la memòria tècnica de contractació.
Àmbit d’actuació:
. Platja de Sant Pol: zona de banyistes situada en aquesta platja, des de la zona rocosa de la cala del Cranc, fins a la riera d’Agaró, límit amb el municipi de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.
. Platja de Sant Feliu: zona de banyistes situada en aquesta platja, des de l’espigó de Llevant fins a la zona de banyistes situada davant de l’edifici del Palm Beach.

Importe: 109.109,18 Euros.
Órgano de Contratación: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Administración:
Fecha final de presentación de ofertas: 28/05/2020 23:59
Número de Expediente: COBS2020/038
Ver detalle: https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=fmR9RoGunY6rz3GQd5r6SQ%3D%3D

 

Más información enviar e-mail :

licitaciones@arsepri.com